Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:

Energia megtakarítás kalkulátor

Széchenyi Terv


MagyarBrands 2014-2015RENDSZEREK:

  • ​ECO-MOD-SYSTEM
  • ECO-MOD-HOME
  • ECO-MOD-COOL
  • ECO-MOD-HEAT
  • ECO-MOD-POOL
  • ECO-MOD-HSE

KAPCSOLÓDÓ ESZKÖZÖK, BERENDEZÉSEK, SZOFTVER RENDSZEREK:

ECMS-CLOUD-MBWF-GW          -           Integrált központi kommunikációs szerver egység, többféle kommunkációs felülettel, különböző nagyságú rendszerkiépítéssel (adatkezelési keret) ECO-MOD-CLOUD kapcsolódással

EGYÉB ESZKÖZÖK, BERENDEZÉSEK:

ECMS-MM01-14                              -           Mammoth hőszivattyú vezérlő 1…4 berendezéshez

 Az ECMS_MM01-14 vezérlő Mammoth hőszivattyúk egyenkénti, vagy csoportos vezérlésére lett kifejlesztve. A DDC egység teljes körűen vezérli a hőszivattyút, s ezt a környezeti viszonyok kívánta legoptimálisabb módon teszi. Az általa vezérelt egységekre vonatkozóan egyenkénti hibajelzést fogad és jelenít meg a kezelőszemélyzet részére, ezzel biztosítja, hogy az esetlegesen elburkolva beépített egységek állapota figyelemmel kísérhető. Az egység felügyeleti rendszerre köthető, alapkivitelben rendelkezik egy Mosbus RTU kommunikációs felülettel.

ECMS-MM01-.... szolgáltatásai:

Az egység 1-4 db hőszivattyú vezérlésére, szabályozására használható.

ECMS-MM01-17                              -           Mammoth hőszivattyú vezérlő 1…7 berendezéshez

 Az ECMS_MM01-17 vezérlő Mammoth hőszivattyúk egyenkénti, vagy csoportos vezérlésére lett kifejlesztve. A DDC egység teljes körűen vezérli a hőszivattyút, s ezt a környezeti viszonyok kívánta legoptimálisabb módon teszi. Az általa vezérelt egységekre vonatkozóan egyenkénti hibajelzést fogad és jelenít meg a kezelőszemélyzet részére, ezzel biztosítja, hogy az esetlegesen elburkolva beépített egységek állapota figyelemmel kísérhető. Az egység felügyeleti rendszerre köthető, alapkivitelben rendelkezik egy Mosbus RTU kommunikációs felülettel. Az egység 1-7 db hőszivattyú vezérlésére, szabályozására használható.
 

ECMS-IRC-FC01                 -       IRC rendszerű (központosítható) Fan-Coil vezérlő 1…4 berendezéshez

 Az ECMS-IRC-FC01 vezérlő bármilyen típusú és gyártmányú fan-coil berendezés egyenkénti, vagy csoportos vezérlésére lett kifejlesztve. A DDC egység teljes körűen vezérli a fan-coil egységet, s ezt a környezeti viszonyok kívánta legoptimálisabb módon teszi. Az általa vezérelt egységekre vonatkozóan egyenkénti hibajelzést fogad és jelenít meg a kezelőszemélyzet részére, ezzel biztosítja, hogy az esetlegesen elburkolva beépített egységek állapota figyelemmel kísérhető. Az egység felügyeleti rendszerre köthető, alapkivitelben rendelkezik egy Mosbus RTU kommunikációs felülettel.

ECMS-IRC-FC01 szolgáltatásai:

OPCIONÁLISAN KÉRHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK: