Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:

Kapcsolat

Magunkról
Hírek
Társadalmi szerepvállalás
Letöltések

Energia megtakarítás kalkulátor

Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015Cégünk lehetőségeihez mérten mindíg is nagy figyelmet fordított és fordít a társadalmi életben való aktív részvételre.

Értékrendünk és filozófiánk szellemében fontosnak tartjuk, hogy aktív részesévé váljunk a civil társadalom életének. Célunk, hogy anyagi támogatással és munkatársaink révén is hozzájáruljunk a közösségi értékek ápolásához, a tágabb értelemben vett környezet megóvásához, s ezáltal a társadalom egészséges fejlődéséhez.

A társadalmi felelősségvállalás vállalati kultúránk szerves részét képezi. 

Eddigi, a társadalom következő területein voltunk jelen támogatóként:Kultúra, Oktatás:

Cégünk 2016 évben támogatóként csatlakozott a Berzsenyi Dániel Gimnázium  által rendszeresen megrendezésre kerülő Nemzetközi Magyar Matematikaversenyhez.
Ezen csatlakozásunkkal szerettük volna a rendezvény célja melletti elkötelezettségünket és szimpátiánkat hangsúlyozni.
A verseny résztvevőinek sok sikert kívánunk!


http://nmmv.berzsenyi.hu/

Cégünk és a Szombathelyi Weöres Sándor Színház között 2014 óta van folyamatos együttműködés, mely keretén belül, a színház által elindított "zsöllye szék" rendszerben veszünk részt aktív támogatóként. 
Reméljük, hogy támogatásunkkal segíthetjük egy a fővárostól távoli város kultúrális életét, s a színház minél nívósabb és színesebb repertoárjának létrejöttét.


   Weöres Sándor Színház, Szombathely 


Egészségügy:

Cégünk a Borsod_Abaúj-Zemplén Megyei Kórház, Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Koraszülött és Újszülöttpatológiai Osztály részére történő, az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület által bonyolított ALARIS GW VOLUMETRIKUS PUMPA beszerzéséhez nyújtott támogatást 2014 évben.

SPORT:

Cégünk 2010-11 évben támogatta a Cartoon Heroes floor-ball sprortegyesületet.
Ezen támogatásunkkal egy még hazánkban kevéssé ismert, ugyanakkor a fiatalok számára hívogató, új sportág elterjedéséhez, az utánpótlás nemzedék minél professzionálisabb képzéséhez kívántunk segítséget nyújtani.Cégünk 2011-12 évben a Phoenix Floorball Sportegyesületet számára nyújtott támogatást.
Ezen támogatásunkkal egy még hazánkban kevéssé ismert, ugyanakkor a fiatalok számára hívogató, új sportág elterjedéséhez, az utánpótlás nemzedék minél professzionálisabb képzéséhez kívántunk segítséget nyújtani.