Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:

Kapcsolat

Magunkról
Hírek
Társadalmi szerepvállalás
Letöltések

Energia megtakarítás kalkulátor

Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015                               

Üdvözlöm a Mol-Control Kft. honlapján!


Automatizálási és energiagazdálkodási feladatokra szakosodott cégként ajánljuk fel együttműködésünket beruházási munkáikhoz.

Magasan kvalifikált tervezői, gyártói és karbantartói (villamos, automatika, gépészet teljes körű klímatechnikai szolgáltatásokkal)  gyakorlattal rendelkező szakembereink (automatizálási mérnök, villamos mérnök,  épületgépész, villanyszerelő, klímaszerelő) teljes körű automatika-villamos-gépész-klímatechnikai tervezés és kivitelezés, valamint szervíz szolgáltatásokkal immár 11 éve állnak partnereink rendelkezésére.

2010-től cégünk új fejlesztésbe kezdett és 2013-ban szakítva a megszokott automatizálási szokásokkal új alapokon új koncepció szerint egy teljesen új, a korábbi épületfelügyeleti rendszereknél

 immár nem épületfelügyeleti rendszert, hanem „komplex épületüzemeltetési rendszert” hozott létre, s vezetett be. A rendszer 2013 eleje óta az ország több pontján telepítésre került, s a rendszerhez csatlakozók azóta élvezik a rendszer nyújtotta kényelmi és munkaerő/munkaidő megtakarítás, valamint az üzemeltetési költségcsökkenés, energiafelhasználás csökkenés előnyeit. A rendszerhez csatlakozott már több magánfelhasználó is (merthogy e rendszer a XXI. század nyújtotta kényelmi és takarékossági lehetőségeket a kor biztosította „Hi-Tech” színvonalon egyaránt kínálja a nagyvállalatok, nagyfelhasználók, vagy kis magánfelhasználók számára, akár ugyanazon megtérülési mutatók mellett, mindenkinek az igényei és költségkerete nyújtotta lehetőségeihez optimalizávla, akár "plug and play" módon, egyszerű villanyszerelő, vagy műszaki vénával rendelkező "laikus" által telepítve azt.

Próbálja ki ön is ECO-MOD-SYSTEM és ECO-MOD-CLOUD rendszereinket, csatlakozzon megelégedett felhasználói táborunkhoz!

Próba: a "CLOUD" ikonra kattintva a user:demo, passw:demo adatokkal bejelentkezhet, s tesztelheti azt - élményekben gazdag próbálkozást kívánunk, reméljük sok újdonsággal találkozik rendszerünkben.


Cégünk igyekszik minőségi és minél komplexebb szolgáltatást nyújtani. Ezen koncepcióból fakadóan évek óta nyújtjuk karbantartási szolgáltatásainkat a gépészeti rendszerekkel együttesen partnereink felé.
Cégünk ma már az ország három régiójában (Győr-Moson-Sopron, Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén megyék) rendelkezik irodával,ezzel is közelebb kerülve meglévő és jövőbeli ügyfeleihez. Szakértő kollégáink így elérhető közelségből tudják támogatni partnereinket.

Remélem, Önt is hamarosan megelégedett partnereink körében köszönthetem.

Üdvözlettel: 

Molnár József
ügyvezető