Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015ECO-MOD-SYSTEM

Energia felhasználást segítendő, (energiafelhasználás csökkentése változatlan komfort paraméterek mellett), az egymás mellett párhuzamosan üzemelő és működő folyamatok és technológiák optimális és energiafelhasználást csökkentő módon való együttműködtetésére lett kifejlesztve.

ECO-MOD-SYSTEM - komplex energiahatékonyság növelő rendszer

A rendszer tetszőlegesen alkalmazható:
A rendszer más irányító, szabályozó rendszerekhez képest a technológia, vagy felhasználó által elvárt funkciók és igények ellátása és kielégítése mellett igyekszik a mindenkori minimum energiával előállítani az elvárt paramétereket.
A rendszer, mint saját eszközt tudja kezelni és működtetni az alábbi, ugyancsak önmagukban már rendszernek minősülő, de az ECO-MOD-SYSTEM alá rendelt berendezéseket, vagy azokkal az energiahatékonyság növelése érdekében kommunikálni képes:
A rendszer teljesen magyar fejlesztés így technikai támogatása a felhasználó egyéni igényeinek kezelése rugalmasabban, a probléma jellegétől függetlenül rövidebb határidővel és sokkal rendszerre szabottabban történhet meg. 
Rendszerünk a szokásos külső hőmérséklet, vagy komolyabb rendszerek esetén időjárás adatok (4-8 adat) használatán túl képes a Mol-Control központi meteorológiai szervere segítségével valós az adott földrajzi helyre vonatkozó aktuális meteorológiai adatokkal dolgozni, sőt 24 órás előrejelzés felhasználásával tovább fokozza az általa irányított rendszerek energiahatékonyságát.
Ezen tulajdonságai a rendszer versenyképességét jelentősen növelik, a konkurens rendszerekkel szemben. Jelentős előnyként értelmezhető rendszerünk esetében a komplex probléma- és funkciókezelés, valamint a más rendszerekhez képest kimutatott energiahatékonyság, energia megtakarítás.
Mivel rendszerünk egy létesítmény szinte minden feladatát képes összefogni, s a belőle nyert információkkal, az általa biztosított beavatkozási lehetőségekkel képes az energiafelhasználás csökkentésére, nem csupán egy átlagos felügyeleti rendszerről beszélhetünk.
Rendszerünket inkább a hagyományos felügyeleti rendszereken felüli un. célintelligenciaként értelmezhetjük, melynek elsődleges feladata az energiafelhasználás csökkentése, DE CSAKIS A FELHASZNÁLÓI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE MELLETT.