Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015EcoMod poolEcoMod pool

ECO-MOD-POOL

Az ECO-MOD-POOL rendszer az ECO-MOD-SYSTEM család eleme, mely speciálisan uszodák, fürdők párátlanítási feladatainak kezelésére lett kifejlesztve, optimalizálva.

A rendszer elsődlegesen azonban BSH típusú berendezésekre lett kifejlesztve és optimalizálva, e mellett persze bármely gyártmányú és specifikációjú párátlanító berendezéssel képes ugyanolyan hatékonysággal működni. A rendszer más párátlanító rendszerekhez képest a technológia által elvárt funkciók és igények ellátása és kielégítése mellett igyekszik a mindenkori minimum energiával előállítani és biztosítani az üzemeltető által elvárt paramétereket.
A rendszer kiegészíthető és bővíthető az uszoda egyéb funkcióinak ellátása tekintetében is, mint például:

Ezen rugalmas és sokrétű bővítésre, mely az egy közös felületen kezelhetőségen túl az energiafelhasználás csökkenését is jelenti, legjobb példa a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő.
Egy CLOUD alapú rendszer demo változatát, ahol valós rendszereink adatait (anoním módon), a kezelői felületeket tekinthetik meg , az "ECO-MOD-CLOUD" ikonra kattintva és belépve érhetikel.

A rendszer teljesen magyar fejlesztés így technikai támogatása a felhasználó egyéni igényeinek kezelése rugalmasabban, a probléma jellegétől függetlenül rövidebb határidővel és sokkal rendszerre szabottabban történhet meg.

Ezen tulajdonságai a rendszer versenyképességét jelentősen növelik, a konkurens rendszerekkel szemben. Jelentős előnyként értelmezhető rendszerünk esetében a komplex probléma és funkciókezelés, valamint a más rendszerekkel szemben kimutatott energiahatékonyság, energia megtakarítás.
A rendszer képes online szervesen együttműködni intelligens HFR (hő és füstelvezető ablakok)
rendszerekkel, mely funkció lehetőséget adhat a létesítmény további energetikai optimalizálására.