Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015ECO-MOD-HSE rendszer

Cégünk saját minősített hő- és füstelvezető rendszerrel (vezérlő rendszer) rendelkezik, mely rendszerrel több létesítmény vonatkozásában is működő referenciával rendelkezünk.
Rendszerünk előnye, hogy alkalmazása esetén a hagyományos megoldásokhoz képest csökkenthetők a kábelezés (tűzálló kábelekről lévén szó, jelentős költség) költségei.

ECO-MOD-HSE rendszereink:
A hő- és füstelvezető rendszereinket ECO-MOD-SYSTEM-el összekapcsolva, vagy ECO-MOD CLOUD rendszerbe kapcsolva az abban kidolgozott funkciók segítségével energetikai célokat is képes kiszolgálni a rendszer. Ezen funkciók segítségével a létesítmény fenntartási üzemeltetési költségei csökkenthetőek.
Ezen rendszerünk is akár önállóan, akár ECO-MOD-SYSTEM rendszerrel összekapcsoltan CLOUD rendszerünkbe kapcsolható. CLOUD rendszerű kialakítás esetén a beruházási költségek tovább csökkenthetők, mert a helyi kezelő terminál elhagyható.

A CLOUD rendszerű működés esetén a rendszerekhez a felhasználó automatikusan kapja az e-üzemeltetési naplót, mely segítségével kényelmesebben és átláthatóbban, s sok mindent automatikusan kezelhetően üzemeltetheti rendszerét.