Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015EcoMod home

ECO-MOD-HOME rendszer

Az ECO-MOD-HOME rendszer az ECO-MOD-SYSTEM család eleme, mely speciálisan lakások, családi házak és kis rendszerek feladatainak kezelésére lett kifejlesztve, optimalizálva.

A rendszer bármely gépészeti berendezéssel (kazán, SOLÁR, hőúszivattyú padló- radiátoros fűtés, HMV termelés, medence fűtés ...) képes funkciói ellátására. A kifejlesztés célja a kis felhasználók részére való versenyképes árú, de mégis magas színvonalú megoldás szolgáltatása.

Az ECO-MOD-HOME más szabályozó rendszerekhez képest a felhasználó által elvárt funkciók és igények ellátása és kielégítése mellett igyekszik a mindenkori minimum energiával előállítani az elvárt paramétereket. A létesítménybe beépített berendezéseket egységesen összehangoltan üzemelteti, egyetlen közös felületen biztosít laikus számára is érthető hozzáférési lehetőséget a felhasználó számára.

Az ECO-MOD-HOME kiegészíthető és bővíthető a lakás, létesítmény egyéb funkcióinak ellátása tekintetében is, mint például:
EcoMod home

A rendszer teljesen magyar fejlesztés, így technikai támogatása a felhasználó egyéni igényeinek kezelése rugalmasabban, a probléma jellegétől függetlenül rövidebb határidővel és sokkal rendszerre szabottabban történhet meg.
Ezen tulajdonságai a rendszer versenyképességét jelentősen növelik, a konkurens rendszerekkel szemben. Jelentős előnyként értelmezhető rendszerünk esetében a komplex probléma- és funkciókezelés, valamint a más rendszerekkel szemben kimutatott energiahatékonyság, energiamegtakarítás.

Az ECO-MOD-HOME rendszer CLOUD rendszerbe kapcsolható, képes online meteorológiai szerverre kapcsolódni, s annak adataival tovább javítani a működtetett létesítmény energiafelhasználásán. A rendszerhez a felhasználó előfizethet okostelefonos alkalmazásra, mely a beavatkozásokon túl egyedi ambiens algoritmusaival ugyancsak javítja a létesítmény energetikai mutatóit.