Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015
EcoMod
CLOUD SYSTEM


egy a vele kompatibilis gépészeti és villamos vezérlő rendszereknek automatikus bekapcsolódást biztosító szabadon (helymegkötés és felületmegkötés nélkül) elérhető integrált rendszer, mely a szokásos felügyeleti funkciókon túl további integrált modulokat foglal magába.
 

ECO-MOD-CLOUD SYSTEM - komplex energiahatékonyság növelő rendszer

Ezen modulok segtségével (mely modulokat az előfizetők tetszőlegesen választhatnak és válogathatnak össze) a felhasználók, több információt, nagyobb kényelmet, gyorsabb üzemeltetési menetet, hatékonyabb és időben gyorsabb munkavégzést, energiatakarékosabb működést érhetnek el.
A rendszerhez kapcsolódás egyik költséghatékony lehetősége a ECMS-CLOUD-GW készülék, mely képes kapcsolódni vezérlő kontrollerekhez, rádiós eszközökhöz, s őket Plug&Play módon képes automatikusan az ECO-MOD-CLOUD rendszerbe kapcsolni.

A felhasználó az előfizetésének megfelelő felületen, a számára hozzáférhető szolgáltatásokat veheti génybe.
Az eszköz többszörös és többszintű hitelesítésen keresztül kapcsolódik a CLOUD rendszerbe. A felhasználó informatikai rendszerébe külső belépés, behívás nem kezdeményeződik, s nem épül fel, így az ECO-MOD-CLOUD rendszer egy magasabb biztonsági szintű működést valósít meg, mint a hagyományos felügyeleti rendszerek, ahol minden esetben a betekinteni kívánó személy (felhasználó, vagy szerviz) kezdeményez behívást az informatikai rendszerbe ezzel biztonsági rést képezve a felhasználó rendszerében. Ezen megoldást egyre kevesebb helyen engedélyezik, ugyanakkor ilyen helyeken is igény a bárhonnan való rendszer elérés. Erre nyújt lehetőséget az ECO-MOD-CLOUD rendszer.

A felhasználók az elérés tekintetében nincsenek számítógéphez kötve, az elérés működik számítógép, tablet (iPad és Android), okostelefonok (iPhone, Android, BlackBerry ...) bármely teljes értékű böngészőt futtani képes eszközről. A rendszer használatával a felhasználó több olyan lehetőséghez jut hozzá jelentős berhuzás nélkül, ami a létesítménye üzemeltetése során munkaidőt spórol meg (bárhonnan hozzáférhető, EcoControlApp.), vagy az üzemeltetés áttekinthetőségét, visszakövethetőségét javítja (ügyfélkapu és e- üzemeltetési napló), vagy szaktudást és időt spórol meg az azonnali alaizálásokkal (Analytics modul) vagy a konkrét földrajzi hely meteorológiai és előrejelzési adait feldolgozva csökkenti az energiafelhasználást (ECO-MOD-METEO modul)
 

 

 

ECO-MOD-CLOUD SYSTEM igénybevehető szolgáltatásai:
 

       ECO-MOD-CLOUD BMS      

 - grafikus felhő alapú felügyeleti rendszer, integrált ügyfélkapu és üzemeltetési napló modullal - Platform és eszköz független módon. 

       ECO-MOD-DOCTAR

 - rendszerbe integrált dokumentum tár

       ECO-MOD-METEO

 - konkrét földrajzi koordinátára vonatkozó (átlagosan 30km-es pontossággal) valós meteorológiai adatok. Előrejelzési lehetőségek 24 óra, 2-3-4 nap.

       ECO-Control App.

 - integrált, közvetlen kezelést biztosító okostelefonos alkalmazás beépített energetikai modullal. Töltse le akár most  

       ECO-MOD-RWA-Conn.

RWA rendszer kapcsolat, mely kapcsolat segítségével a rendszer automatikusan használja az RWA rendszer perifériáit (ajtók, ablakok persze motoros kivitel esetében) energetikai funkciókra az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében.

       ECO-MOD-HSE-Conn.

 rendszer kapcsolat, mely kapcsolat segítségével a a hő és füstelvezető rendszer kapcsolódhat a CLOUD rendszerbe és segítségével, visszamenőlegesen”korlátlanul” naplózható, jegyzőkönyvezhető. A rendszerben van lehetőség e- üzemeltetési napló vezetésére, mely sokkal biztonságosabb kereteket nyújt, mint egy hagyományos napló. AZ ECMS-HSE-J1 & ECMS-HSE-W750 (Mol-Control Kft által gyártott) HFR vezérlő rendszer ezen lehetőséget alapkiépítésben szolgáltatja.

       ECO-MOD-Analytics

 - integrált analitikai modul. A rendszer által regisztrált és előre kalkulált adatokat, vagy akár ezek tetszőleges külső adatbázisokkal (SAP, gyártási adatok, beléptető rendszer ... bármely SQL szerver alapú adatbázis) való összerendelését biztosító, s a kapcsolt adatokat is analizáló és automatikus kimutatásokat készítő modul. Összetett analízisek, elemzések egyetlen kattintásra.