Mol-Control EcoMod Cloud oldal
Mol-Control Facebook oldal Mol-Control YouTube oldal Mol-Control Google+ oldal
Menü:


Széchenyi Terv

MagyarBrands 2014-2015ECO-MOD-SYSTEM  és ECO-MOD-CLOUD
rendszereinkhez alkalmazkodó formában azok funkcióit kiegészítve, valamint lehetőségeit, energetika optimalizálási mutatóit javítva egy saját okostelefonos alkalmazást fejlesztett ki.

Ezen alkalmazás e betekintésen és távoli beavatkozásokon túl energetikai funkcióval is bír.

Az alkalmazás hozzáférhető iOS és Android (4.0-tól) alapú készülékeken egyaránt. Töltse le akár most Appstore: 
Az alkalmazás segítségével a felhasználó közvetlenül, web felület és egyéb járulékos külső szoftverek telepítése és megvásárlása nélkül kapcsolódhat létesítményéhez és lehet online kapcsolatban azzal a felhőn keresztül.

Felhasználónak létesítményével való kapcsolattartás módjai: Ezen túlmenően az alkalmzás, a háttérben folyamatos és takarékos működésre tervezett szoftvereink a felhasználó beavatkozása nélkül takarítanak meg energiát.
Használatukkal és a hozzá kapcsolódó ambiens szoftvermodul segítségével a létesítmény automatikusan és ciklikusan újraértékeli a tulajdonosok igényeit, életvitelét és optimalizálja energiafelhasználását.
 - Egy létesítményhez több alkalmazás is kapcsolható.
 - Egy alkalmazás, egy azon időben több létesítmény kezelésére is képes (pl: iroda és lakás, vagy nyaraló és lakás közötti váltás, s mindkettő együttes felügyelete)

Alkalmazási területként elképzelhető pl: szálloda:
- ahol a vendégek egy-egy alkalmazás felhasználói, s minden egyes szoba egy-egy külön önálló "létesítményként" értelmezhető. A vendég már megérkezése előtt kapcsolatba léphet (szállodai protokoll szerint az előző vendég távozását követően általában 10:00h után) szobájával, s az alkalmazás energetikai funkciói segítségével a komfortérzetük csökkenését okozó hatások nélküll, sőtt komfort növekedés mellett energiát takaríthat meg a szállodának.

Amennyiben további részletek, lehetőségek érdeklik, forduljon hozzánk!
Csatlakozzon s a XXI. század lehetőségeinek alkalmazásával állandó komfort mellet takarítsonmeg minél több energiát.